April doet wat hij wil

“April doet wat hij wil”, maar dan anders. Wat is april toch een bizarre maand geweest voor iedereen. Bij ons thuis mogen we eigenlijk niet klagen; we hebben allebei nog fulltime werk en kunnen thuis ons werk gewoon voortzetten. Daarnaast zijn wij en is iedereen in onze omgeving nog gezond.

De hele situatie heeft wel impact op de werkwijze van Kosmeoo Bags. Voor 2020 stonden er namelijk vele markten op de planning, welke helaas allemaal zijn gecanceld. De komende maanden zien er voor Kosmeoo Bags dus anders uit dan gedacht en ook moet Kosmeoo Bags dus op een andere manier aan de wereld gepresenteerd worden in 2020.

Bol.com

Eind maart is Kosmeoo Bags begonnen met verkopen via Bol.com en het is leuk om te zien dat steeds meer mensen Kosmeoo Bags nu weten te vinden. Het is nog niet zo dat het aantal bestellingen door het plafond schiet, maar de verkopen nemen wel toe. En dat is toch een mooie eerste stap!

Advertenties

Ook op het gebied van advertenties heeft Kosmeoo Bags weer een stapje vooruit gedaan. Via Facebook en Instagram is Kosmeoo Bags in april begonnen met het plaatsen van advertenties. En dat heeft veel extra bezoekers naar de webshop gebracht. Heel fijn om te zien! Ook hier gaan we vrolijk mee verder.

Productie in Italië

De gehele collectie van Kosmeoo Bags wordt met de hand gemaakt in Italië en zoals verwacht ligt de gehele productie in Italië momenteel stil. Dit zal voorlopig ook nog wel even zo blijven. Dat betekent dat er voorlopig geen nieuwe artikelen bij komen en dat de voorraad van de huidige collectie niet aangevuld kan worden. Mocht je dus verliefd zijn geworden op een van de mooie artikelen van Kosmeoo Bags, wees er dan snel bij! Want op is voorlopig helaas ook écht op. Zodra er weer zicht is op nieuwe artikelen of meer voorraad, dan breng ik jullie natuurlijk op de hoogte!

Moederdagactie

Zondag 10 mei is het weer moederdag. Helaas heb ik geen moeder meer die ik kan verwennen met cadeautjes en knuffels, maar graag help ik jullie aan een mooi cadeau voor jullie mama’s! Mijn moeder was gek op leren tassen en portemonnees, en ze had dan ook een flinke verzameling aan mooie leren accessoires. Houdt jouw moeder ook zo van tassen en portemonnees? Dan vind je in de webshop van Kosmeoo Bags ongetwijfeld een mooi moederdagcadeau! Speciaal voor moederdag ontvang je 20% korting op je aankoop bij een minimale besteding van € 30,-*. Gebruik hiervoor de code: MOEDERDAG20. Vind je niet direct wat je zoekt? Laat het mij dan weten. Ik denk en zoek graag met je mee!

Ik ben dankbaar dat het met iedereen in mijn omgeving nog heel erg goed gaat en hoop natuurlijk dat dit voor jullie ook allemaal geldt! Voor een ieder die een zware periode doormaakt, hoop en duim ik dat er binnenkort uitzicht is op een betere situatie. Blijf gezond en let goed op elkaar!

Liefs Joyce

*Uitgezonderd Sale artikelen