Bloed, zweet en tranen

Ik wist dat er flink wat geregeld, voorbereid en georganiseerd moest worden voordat ik de webshop live kon laten gaan, maar dat er zoveel bij kwam kijken.. Nee, daar had ik geen idee van! Maar wat vond ik het ontzettend leuk om allemaal uit te zoeken, te ontdekken en uit te proberen. Weliswaar met bloed, zweet en tranen af en toe, maar dat hoort er volgens mij gewoon bij. Uitgeleerd is een mens natuurlijk nooit, maar de eerste grote stappen op dit gebied zijn gezet.

De voorraden, verpakkingen, website, betaal- en verzendmogelijkheden en boekhouding zijn allemaal geregeld. Dusss… laat die bestellingen maar binnenkomen!

2-jarig bestaan Cardsbyeva

Jaaa dat was leuk, gezellig en geslaagd! Een ieder die aanwezig was, zal dat beamen. Op 10 augustus 2019 bestond de webshop van Eva Huijts Cardsbyeva alweer twee jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden! Ze huurde op zondag 15 september 2019 een hele mooie ruimte in hartje Utrecht boven de mooie winkel Styled by Juuls. Naast de mogelijkheid om de leuke artikelen van Cardsbyeva met korting te kopen, overheerlijke donuts, taart en cupcakes te eten en prosecco te drinken, was het ook mogelijk om voor het eerst de tassen en portemonnees van Kosmeoo Bags te scoren!

Ik ging er zonder verwachtingen in om te voorkomen dat ik teleurgesteld zou worden, maar de verkoop was boven verwachting. Wat mij uiteraard een zeer gelukkig mens maakte! Naast een goede verkoop was het ook gewoon beregezellig met veel bekende bezoekers die langskwamen en met de andere standhouders: Hermosa ModaThe Golden Webshop en de Skin & Beauty Bar.

Offline verkopen staat zeker vaker op het programma. Waar en wanneer precies wordt nader bepaald, maar zodra dit bekend is breng ik jullie natuurlijk op de hoogte!

Opening Kosmeoo Bags

Yes, 1 oktober 2019 is de webshop live gegaan! Ein-de-lijk! Als je zo intensief aan iets gewerkt hebt, is het tof – en word je ongeduldig – om er echt mee aan de slag te gaan. Nu is het dan eindelijk zo ver en kan ik jullie hopelijk helpen bij het vinden van de perfecte leren tas en/of portemonnee.

Om de opening van Kosmeoo Bags te vieren zal er op vrijdag 22 november 2019 van 18.00 uur tot 22.30 uur een klein evenement georganiseerd worden bij Theo Meijer Sport in Leusden. Tijdens dit evenement heb je uiteraard de mogelijkheid om de artikelen van Kosmeoo Bags – met korting – te kopen, maar ook zullen er andere ondernemende dames aanwezig zijn uit verschillende branches. Visagiste Esther Jansen zal aanwezig zijn en kan jou de beste visagietips geven en de beste producten aanbieden. Ook ShopbijEva en Hermosa Moda mogen natuurlijk niet ontbreken met hun mooie lifestyle artikelen en sieraden!

Voor de eerste 30 bezoekers staat er een goed gevulde goodiebag klaar welke gevuld is met bijdrages van maar liefst 13(!) ondernemende vrouwen uit verschillende branches. Denk aan de reiswereld, fotografie, lifestyle, massage, interieur design en nog veel meer!

Voor de opening van Kosmeoo Bags zal een privé Facebook evenement aangemaakt worden. Ben jij hier (nog) niet voor uitgenodigd, maar wil je er wel graag bij zijn? Stuur dan even een mailtje naar support@kosmeoobags.nl. Ben je wel uitgenodigd en wil je graag iemand (of meerdere personen) meenemen? Dat kan! Stuur even een mailtje naar support@kosmeoobags.nl en ik zorg ervoor dat jouw +1 wordt uitgenodigd voor dit leuke evenement.

Hopelijk tot 22 november!