opc_loader

Wensenlijst

Herroepingsrecht
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor retourneren naar onze webshop zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen ongeveer € 6,95 per pakket, afhankelijk van de vervoerder die je kiest.

Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, moet je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webshop retourneren.

Wil jij gebruik maken van je herroepingsrecht? Vul dan het herroepingsformulier in dat je bij jouw bestelling ontvangen hebt, maak een foto en stuur deze naar support@kosmeoobags.nl of vraag een retour aan via de retourneringslink in jouw account. Je krijgt je geld binnen 14 dagen terug, als wij het product in goede orde retour hebben ontvangen.

Als het product en/of de verpakking meer beschadigd is dan redelijkerwijs nodig is om het product goed te proberen, dan kunnen we de waardevermindering aan jou doorberekenen. Behandel je product en de verpakking dus met zorg en verpak je retour zo goed mogelijk.