Are you kidding me?! We zitten alweer 3,5 maand thuis. Al moet ik zeggen dat de afgelopen maand alweer iets “normaler” voelt dan de maanden ervoor. In mijn omgeving is iedereen gelukkig nog steeds gezond en wel, en worden er weer wat meer sociale en sportieve activiteiten opgestart. Ik vond het heerlijk dat ik weer de tennisbaan op mocht en dat ik eindelijk mijn familie weer (dan wel op 1,5 meter afstand) kon zien.

Omdat ik weer wat meer sociale en sportieve activiteiten heb opgepakt deze maand, bleef er wat minder tijd over om aan de webshop te werken. Maar er is nog steeds veel gebeurd. Er zijn vooral knopen doorgehakt en dat was hard nodig…

Knopen doorhakken

In mijn vorige heb ik jullie al bijgepraat over het feit dat webshop zowel aan de voorkant als aan de achterkant een make-over gaat krijgen. Ik had hier allerlei ideeën over, maar ik had nog niks concreet gemaakt. Afgelopen maand heb ik de knoop doorgehakt om een geheel nieuwe webshop te bouwen: een strakkere en meer professionele webshop. Deze keuze is definitief gemaakt met de aankoop van een nieuw en passend template om de webshop in te bouwen. Het is wat gestoei en geknutsel, maar langzaamaan wordt het toch echt wel wat! Al zeg ik het zelf. 😊

Daarnaast ben ik definitief aan de slag gegaan met nieuwe teksten voor de webshop. Ik heb de hulp ingeschakeld van mijn lieve schoonzus Lian de Snoo, die een enorme voorliefde voor taal heeft en anderen graag leert hoe ze beter (SEO) teksten kunnen schrijven. Haar hulp is goud waard!

Naast het besluit om een nieuwe webshop te bouwen en nieuwe (SEO) teksten te schrijven, heb ik ook besloten om (zelf) nieuwe foto’s te maken van alle Kosmeoo Bags artikelen. Ik ben twee middagen bezig geweest met het schieten van nieuwe productfoto’s en op dezelfde dagen zijn een paar van mijn lieve vriendinnen druk aan de slag gegaan met het schieten van de modelfoto’s. De foto’s zijn erg tof geworden en worden nu al gebruikt in de webshop. Nieuwsgierig? Neem dan gauw een kijkje.

Voor het schieten van de productfoto’s mocht ik materiaal lenen van fotografe Karin Riethoven, super fijn! En ik was zo tevreden over het gebruik van haar materiaal dat ik nu zelf ook soortgelijk materiaal heb aangeschaft. Weer een nieuwe stap! Heel cool, vind ik zelf. 😊

Kosmeoo Bags labels

Vorige maand vertelde ik jullie heel enthousiast over het feit dat de artikelen van Kosmeoo Bags hun eigen “Kosmeoo Bags label” krijgen. Helaas heeft de productie hiervan vertraging opgelopen en moet ik dus nog even (on)geduldig wachten tot deze geleverd zijn. Zodra ze binnen zijn, ga ik ze natuurlijk toevoegen aan de artikelen. Super vet! Ik houd jullie op de hoogte wanneer ik de artikelen mét eigen label kan gaan verkopen.

Markten

Jaaaa, we mogen weer! Langzaamaan beginnen de markten weer op te starten. Afgelopen zondag 28 juni was Kosmeoo Bags aanwezig bij de Trots Markt in Nationaal Park de Hoge Veluwe. De dag begon fris, maar ’s middags scheen gelukkig het zonnetje. Wel was het aantal bezoekers nog erg minimaal. Dit heeft natuurlijk te maken met de tijd waar we nog middenin zitten. Ondanks het geringe aantal bezoekers, was het toch een winstgevende dag. Ik was dus tevreden! Daarnaast had ik ook goed gezelschap van Annemieke Gorris, die mij de gehele dag bijstond. Super leuk dat zij mee was! Of ik weer terugkom op deze markt op deze locatie weet ik nog niet zeker. Eerst maar eens nog genoeg andere markten ontdekken. Terugkomen kan altijd nog. 😊

De volgende markt staat ook alweer gepland. Op zaterdag 11 juli is Kosmeoo Bags aanwezig bij Winkels op Wielen in De Nieuwe Stad op de Oliemolenhof, in Amersfoort. Hier wordt een gezellige kleinschalige buitenmarkt georganiseerd. Mocht je die dag dus nog niks te doen hebben, kom dan gezellig langs! 

Nieuwe artikelen

Zoals vorige maand aangekondigd, is de productie in Italië weer opgestart. Dat betekent dat er ook weer nieuwe artikelen geproduceerd worden. En wat zijn ze leuk allemaal! Gevolg: keuzestress!

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een paar leuke riemen in dierenprint en in effen kleuren, de mooie tassen “Kim” en “Fay”, en het ontzettend leuke en handige “Annemieke” tasje. Je vindt ze allemaal onder het kopje “Nieuw” in de webshop. “Annemieke” vind je hier in verschillende kleuren, maar is inmiddels ook verkrijgbaar in zebraprint, panterprint bruin en panterprint wit. Deze staan nog niet in de webshop, omdat ik hier nog geen foto’s van heb. Maar mocht je nu al enthousiast zijn, stuur dan even een berichtje. Dan zorg ik dat er een duidelijke foto jouw kant op komt. Met de tijd zullen er vast nog meer leuke artikelen bij komen. Deze zien jullie dan natuurlijk op Facebook of Instagram voorbijkomen of in de volgende blog.

Zo, nu zijn jullie weer helemaal up to date. Hopelijk kan ik volgende maand mededelen dat de Kosmeoo Bags labels in gebruik zijn genomen en dat ik weer grote stappen heb gemaakt in de make-over van de webshop.

Blijf allemaal gezond lieve mensen. En geniet ervan dat we weer wat sociale en sportieve activiteiten mogen oppakken!

Liefs Joyce