Kosmeoo Bags – The Beginning

Nieuwe collectie

Langzaamaan wordt de keuze bij Kosmeoo Bags steeds groter. Niet alleen de collectie tassen is uitgebreid. Er zijn ook meer verschillende portemonnees, etuis en kleine tasaccessoires bijgekomen en vanaf eind november zijn er ook leuke riemen bij Kosmeoo Bags te vinden! Daarnaast is het sinds eind oktober mogelijk om bij Kosmeoo Bags producten van Collonil te bestellen. Zowel glad leer als suède kunnen beide afgeven. Met Collonil Colour Stop verminder je het afgeven én bescherm je jouw kleding. Collonil Carbon Pro beschermt jouw leren liefdes tegen vocht en vuil. Zo gaan jouw leren tassen en portemonnees nog langer mee!

Kosmeoo Bags – The Beginning

Vrijdag 22 november vierde Kosmeoo Bags de start van de webshop. Dit was een ontzettend gezellig en geslaagd evenement, waar ik samen met Eva Huijts (Shopbijeva), Nicole den Hartog (Hermosa Moda) en Esther Jansen (EJ Make-up Artist) veel bezoekers mochten ontvangen. We huurden een ruimte bij Theo Meijer Sport in Leusden, waar we onze stands opzetten en de boel konden versieren en aankleden. Buiten dat het gezellig was, hebben we ook nog eens goed verkocht. Dubbel leuk dus!

Ik vond het spannend om dit evenement te organiseren, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb en dat het zo goed verlopen is. Echter had ik dit nooit in mijn eentje kunnen regelen en dus ben ik ongekend dankbaar voor alle helpende handjes die een rol hebben gespeeld in zowel de voorbereiding als in de organisatie op de dag zelf. Zij ondersteunden mij met hun creativiteit, hun technische skills, hun spierballen tijdens het sjouwen, hun versier skills (lees: slingers ophangen, ballonnen opblazen etc.) en nog veel meer. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: duizendmaal dank!
Je vindt de foto’s – gemaakt door Karin Riethoven – op Facebook.

Graag zou ik in het voorjaar weer een dergelijk evenement organiseren. Of dit inderdaad gaat gebeuren en zo ja, wat de invulling hiervan dan precies zal zijn, daarvan houd ik jullie op de hoogte!

Wie jarig is, trakteert!

Woensdag 4 december mag ik weer een extra kaarsje uitblazen en dat moet natuurlijk gevierd worden! Niet alleen privé, maar ook zakelijk.. want wie jarig is, trakteert! Daarom krijg je alléén op woensdag 4 december 2019 20% korting op jouw bestelling!* Gebruik hiervoor de kortingscode HAPPYBDAY.
*Bij besteding van tenminste € 40,-.

Sinterklaas kapoentje

Over 1,5 week is het alweer pakjesavond; de tijd vliegt! Ga jij ook Sinterklaas vieren? Bij ons in de familie wordt het nog altijd trouw gevierd, met lootjes, cadeautjes, gedichten en lekker eten.

Kosmeoo Bags heeft nu ook leuke kleinere cadeautjes voor kleinere prijsjes in de webshop. Denk aan een leuke tasaccessoire of etui, of een leuk klein portemonneetje; perfect voor pakjesavond! Tijdens het openingsevenement zijn de tasaccessoires, etuis en kleine portemonnees ontzettend hard gegaan, maar er zijn inmiddels alweer nieuwe besteld welke begin deze week binnenkomen. Ben jij dus nog op zoek naar een leuk cadeautje voor pakjesavond? Ga dan gauw naar www.kosmeoobags.nl en vind het perfecte cadeau voor pakjesavond!
Hier vind je alvast wat cadeau-ideeën:
*Demi – Zwart € 18,15 [Voorraad: 4]
*Sanne – Bordeaux € 13,95 [Voorraad: 1]
*Sanne – Zwart € 13,95 [Voorraad: 2]
*Yvonne – Rood € 18,15 [Voorraad: 1]
*Lia – Zwart/Bruin € 18,15 [Voorraad: 2]
*Lia – Zwart/Wit € 18,15 [Voorraad: 2]
*Anna – Bruin € 37,65 [Voorraad: 2]
*Anna – Zwart € 37,65 [Voorraad: 2]

Kosmeoo Bags bij jou thuis

Kosmeoo Bags staat niet alleen op markten en evenementen, maar verkoopt ook bij echte tassenliefhebbers thuis! Ik kom graag kosteloos* bij jou thuis om de mooie handgemaakte artikelen van Kosmeoo Bags aan te bieden aan jou en jouw familie, vrienden, collega’s, buren en kennissen. De enige voorwaarde is dat er tenminste 30 bezoekers zullen zijn. Dus vind jij het leuk om een kleine thuismarkt te organiseren? Laat het mij dan weten door te mailen naar support@kosmeoobags.nl en wie weet kunnen we binnenkort samen iets leuks neerzetten!
*Bij >50 km vanaf Utrecht is het mogelijk dat er een klein bedrag aan reiskosten in rekening gebracht wordt. Dit wordt altijd vooraf overlegd.

Liefs Joyce