Midsummer bij Kosmeoo Bags

Vandaag lijkt het er eindelijk op: we zitten toch écht midden in de zomer! Steeds meer mensen gaan er even tussenuit. Of dat nu in binnen- of buitenland is. Even in een andere omgeving zijn kan een mens ontzettend goed doen. Ook bij Kosmeoo Bags wordt er eind augustus even lekker vakantie gevierd. Maar voor het zover is, moet er eerst nog hard gewerkt worden. Er is nog gedaan te doen! Lees hier meer over de midsummer bij Kosmeoo Bags.

Kosmeoo Bags labels

Ze zitten er eindelijk allemaal in: de Kosmeoo Bags labels. Alle artikelen van Kosmeoo Bags dragen vanaf vandaag allemaal een écht Kosmeoo Bags label. Super tof, ik ben er zo blij mee! Het was even geknutsel – en dat is niet mijn sterkste punt moet ik eerlijk zeggen – maar ik ben blij dat het gelukt is en ik ben erg tevreden met het eindresultaat. Weer een stap vooruit gezet!

Ben jij al in het bezit van een Kosmeoo Bag, maar heb je geen label erin en wil je dat wel graag? Laat het mij dan weten, dan regelen we dat.

Markten

Na de Trots Markt op 28 juni mocht Kosmeoo Bags op zaterdag 11 juli aanwezig zijn bij de “Omdat het weer mag Markt”, georganiseerd door Winkels op Wielen en Het Lokaal. De markt vond plaats in Amersfoort. We begonnen in een stralend zonnetje, maar helaas kregen we ’s middags een flinke bui over ons heen. Dat zorgde er helaas – maar heel begrijpelijk – voor dat het publiek grotendeels verdween. Gelukkig werd het later op de dag weer heerlijk weer en kwamen de bezoekers langzaamaan weer terug. Ook had ik weer goed gezelschap gedurende de hele dag. Ditmaal kwam vriendin Leonie Verhoef mij versterken. Heel fijn, en gezellig!

Dit was niet de meeste succesvolle markt voor Kosmeoo Bags. Dus ik ga rustig verder kijken welke markten beter aansluiten bij het assortiment van Kosmeoo Bags. Wordt vervolgd.

Nieuwe website

Dit is het grootste project dat momenteel gaande is bij Kosmeoo Bags. Ik ben al een heel end, maar er ligt wel een aantal uur werk voor mij klaar. Gelukkig krijg ik lieve hulp op verschillende vlakken. Zo worden mijn foto’s “webshop-ready” gemaakt door mijn leuke naamgenote Joyce van Vliet en worden mijn reeds geschreven teksten nog eens goed onder handen genomen door mijn leuke schoonzus Lian de Snoo.

Verder ben ik momenteel druk bezig met de betaalmogelijkheden in de nieuwe webshop en ben ik van alles en nog wat aan het regelen zodat de nieuwe website direct online gaat wanneer de oude website offline gaat. Zo blijft Kosmeoo Bags in de lucht.

Op 1 oktober 2019 is de huidige website live gegaan. Streven is om dit jaar op 1 oktober de nieuwe website (uiterlijk) live te laten gaan. Liever nog in september natuurlijk, maar 1 oktober is een mooi streven. Keep you updated!

Lieve mensen, geniet allemaal van de zon en – als je die hebt – van jouw welverdiende vakantie!

Liefs Joyce

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *