Mondkapjes en Make-overs

We zitten alweer 2,5 maand thuis. Het is toch niet te geloven?! Aan de ene kant voelt het alsof ik al een jaar lang niet naar kantoor ben gereden, maar aan de andere kant heb ik het gevoel dat deze vreemde situatie pas een paar weken gaande is. Gelukkig is iedereen in onze omgeving nog steeds kerngezond en lekker (weer) aan het werk. Doordat veel sociale activiteiten afvallen en sporten op een wat lager pitje stond, had ik deze maand veel tijd om nieuwe plannen te maken voor de webshop. Benieuwd wat voor plannen? Lees dan lekker verder!

Mondkapjes

Per 1 juni moeten we er toch echt aan gaan geloven: verplicht mondkapjes dragen in het OV. Het is een discussiepunt of dit daadwerkelijk helpt. Zelf sta ik erin met de gedachte ‘baat het niet, schaadt het niet’. Deze niet-echt-sexy accessoire wordt voor velen straks bijna dagelijks een onderdeel van de ‘reisoutfit’ naar werk of andere locaties. Dan moeten we er toch maar het beste van maken! Kosmeoo Bags heeft ook ingespeeld op deze ‘need’ door goede en leuke mondkapjes aan te bieden. Deze katoenen mondkapjes zijn wasbaar op maximaal 60 graden en verkrijgbaar in gezellige printjes of in effen zwart. Liever niet zo warm wassen? Was de mondkapjes dan op 30 graden met een scheutje desinfectant wasmiddel (bijvoorbeeld van Dettol). 

Kosmeoo Bags heeft bewust gekozen voor het aanbieden van wasbare mondkapjes, omdat dit groot inkopen voorkomt en het beter voor het milieu is. In de mondkapjes van Kosmeoo Bags zit geen filter, omdat een filter na elk gebruik alsnog weggegooid moet worden én het mondkapje daarna ook nog gewassen moet worden. De mondkapjes aangeboden door Kosmeoo Bags zijn dubbel gevoerd, waardoor ze ook filteren maar dus alleen gewassen hoeven te worden.

Er zijn nog een aantal mondkapjes in verschillende kleuren/prints verkrijgbaar bij Kosmeoo Bags. Interesse? Check dan snel de webshop!

Productie in Italië

De productie in Italië heeft een hele tijd stil gelegen vanwege het coronavirus. Heel begrijpelijk, maar wel ontzettend balen. Gelukkig is de productie nu inmiddels weer opgepakt en wordt er keihard gewerkt om nieuwe artikelen te produceren en de geslonken voorraad van reeds bestaande artikelen aan te vullen.

Nieuwe artikelen

Nu de productie in Italië weer is opgestart, komen er op de korte termijn ook weer allemaal leuke artikelen beschikbaar! De webshop van Kosmeoo Bags staat nog vol met heel veel leuke Italiaanse leren tassen, portemonnees en riemen. Maar mocht jij nou nog iets missen waarvan jij vindt dat dit er écht in moet staan, laat het mij dan weten. Ik ga graag voor jou op jacht naar de perfecte Italiaanse leren tas, portemonnee of riem!

Ontwikkelingen

Gedurende de afgelopen maand heb ik een aantal leuke en interessante webinars gevolgd met betrekking tot ondernemen en het opstarten en onderhouden van een webshop. Daarnaast heb ik voor mijn andere baan onlangs een kort artikel geschreven met blogtips. Om dit artikel te kunnen schrijven ben ik zelf het internet opgedoken om de beste blogtips van verschillende bloggers te verzamelen. Door de gevolgde webinars en het schrijven van dit artikel heb ik weer hele leuke ideeën gekregen voor de webshop.

De webshop gaat dus zowel aan de achterkant als aan de voorkant een hele make-over krijgen. Het gehele proces gaat nog wel een paar maanden duren, maar de eerste stappen zijn nu gezet: de juiste mindset creëren en de inventarisatie welke kennis (en lieve behulpzame personen) ik nodig heb om de make-over tot een succes te maken. Ik zal jullie elke maand een korte update geven over hoe de make-over verloopt. Natuurlijk zal ik ook af en toe de voortgang delen op social media. Dat is natuurlijk te leuk om niet tussendoor met jullie te delen!

Eén ontwikkeling die ik alvast kan verklappen, is dat de artikelen van Kosmeoo Bags hun eigen ‘Kosmeoo Bags’ label gaan krijgen! Hoe cool is dat?! Ik hoop in juni de eerste artikelen met mijn eigen label te kunnen verkopen. Vind je het leuk om up to date te blijven rondom de stappen die Kosmeoo Bags gaat maken? Houd dan InstagramFacebook en de blog in de gaten!

Liefs Joyce

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *