Nieuwe artikelen, nieuwe markten, nieuwe uitdagingen

Februari was voor Kosmeoo Bags een wat rustige maand. Met veel drukte op mijn andere werk is het werk voor Kosmeoo Bags er een beetje bij in geschoten, maar dat gaan we de komende periode weer goed maken!

Collectie van 2019

De collectie van 2019 die helaas niet meer gemaakt wordt, is nu in de Sale bij Kosmeoo Bags. Je vindt de laatste exemplaren hier! Daarentegen hebben we onze collectie natuurlijk ook weer uitgebreid met mooie nieuwe handgemaakte leren accessoires. Benieuwd? Check dan gauw de website van Kosmeoo Bags!

Sunday Market 02-02

Begin februari heeft Kosmeoo Bags voor het eerst deelgenomen aan de Sunday Market in de Westergasfabriek, Amsterdam. Het was een redelijk goed bezochte markt op een mooie locatie, maar het publiek matchte helaas niet 100% met de artikelen die aangeboden worden door Kosmeoo Bags. Gelukkig was het wel een heel gezellige dag en waren we erg blij met een kraam binnen, want het goot die dag. Bij het uitproberen van nieuwe markten heb je ook weleens een mismatch. Dat hoort er helaas bij! Maar we gaan gewoon vrolijk verder met “ontdekken en uitvinden” welke markten goed passen bij Kosmeoo Bags en haar mooie producten!

Markten 2020

In februari heeft Kosmeoo Bags het goede nieuws gehad dat ze aanwezig mag zijn bij de edities van Winkels op Wielen in juni en september! Deze leuke markt wordt georganiseerd in De Nieuwe Stad in Amersfoort en vindt vier keer per jaar plaats. De markt in maart was helaas al vol geboekt, maar in juni en september hebben we dus een plekje kunnen bemachtigen. Om precies te zijn vindt de markt plaats op zaterdag 27 juni en zaterdag 26 september. Zet deze dus gelijk in de agenda en kom dan gezellig shoppen bij Kosmeoo Bags!

Daarnaast hebben we afgelopen week de bevestiging ontvangen dat we een kraam toegewezen hebben gekregen op zondag 22 maart tijdens de Trots Markt op Park De Hoge Veluwe en op zondag 19 april tijdens de Trots Markt bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Dat zijn super leuke, gezellige en goed bezochte markten. Dus we zijn heel benieuwd hoe die gaan lopen voor Kosmeoo Bags! Zet je die ook alvast in je agenda? Leuk! Verder heeft Kosmeoo Bags zich aangemeld voor de gezellige markten tijdens Lepeltje Lepeltje in Dordrecht en Amersfoort. Deze bevestigingen zijn helaas nog niet binnen, dus we moeten nog even geduld hebben. Spannend!

Tassenparty 06-03

Op vrijdag 6 maart organiseert Kosmeoo Bags van 18.00 uur tot 21.30 uur voor het eerst een tassenparty! Tijdens dit kleine evenement ben je van harte welkom aan de Churchilllaan 193 te Utrecht om de leuke producten van Kosmeoo Bags te bewonderen en te scoren. Maar het wordt nog beter: ook de creatieve lifestyle artikelen van Shopbijeva en de mooie sieraden van Hermosa Moda zijn verkrijgbaar tijdens deze avond. Geen zin om alleen te komen? Neem dan gezellig je vriendinnen, familie, collega’s, huisgenoten of buurtjes mee! Je vindt de tassenparty ook hier als evenement op Facebook. Wij hebben er heel veel zin in! Hopelijk tot dan!
Tip: neem je pinpas mee!

Liefs Joyce

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *