Retourneren & Herroepingsrecht

Bedenktijd/retour
Je wilt je bestelling retour sturen naar Kosmeoo Bags. Dat kan. Tot 14 dagen na ontvangst heb je het recht om jouw bestelling zonder opgaaf van reden te annuleren. Na het annuleren van je bestelling heb je nog eens 14 dagen om het artikel te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten teruggestort. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening en bedragen ongeveer € 6,95 per pakket.

Maak je gebruik van je herroepingsrecht, dan dien je het artikel met alle toebehoren zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking aan Kosmeoo Bags terug te sturen.

Wil jij gebruikmaken van je herroepingsrecht? Vraag dan een retourneringslink aan in jouw account of door een e-mail te sturen naar support@kosmeoobags.nl. Vul vervolgens het herroepingsformulier compleet in en stop deze in het retourpakket. Geef het pakket daarna af bij een PostNL punt. Je krijgt je geld binnen 14 dagen terug, als wij het product in goede orde retour hebben ontvangen.

Als het product en/of de verpakking meer beschadigd is dan redelijkerwijs nodig is om het artikel goed te proberen, dan kunnen we de waardevermindering aan jou doorberekenen. Behandel je artikel en de verpakking dus met zorg en verpak je retour zo goed mogelijk.

Artikel ruilen?
Wil je jouw artikel ruilen? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op. Je betaalt alleen de kosten voor het retour zenden van het artikel dat je al hebt.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem zo snel mogelijk contact met ons op. Dan kijken wij of het adres nog te wijzigen is!