opc_loader

Wensenlijst

Retourneren
Bedenktijd/retour
Je wilt je bestelling retourneren. Dat kan. Tot 14 dagen na ontvangst heb je het recht om jouw bestelling zonder opgaaf van reden te annuleren. Na het annuleren van je bestelling heb je nog eens 14 dagen om het product te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten teruggestort. De kosten van het retourneren zijn wel voor eigen rekening en verschillen per vervoerder.

Maak je gebruik van je herroepingsrecht, dan dien je het product met alle toebehoren zoveel mogelijk in de originele staat en verpakking aan Kosmeoo Bags terug te sturen.

Wil jij gebruik maken van je herroepingsrecht? Vul dan het herroepingsformulier in dat je bij jouw bestelling ontvangen hebt, maak een foto en stuur deze naar support@kosmeoobags.nl of vraag een retour aan via de retourneringslink in jouw account. Je krijgt je geld binnen 14 dagen terug, als wij het product in goede orde retour hebben ontvangen.

Als het product en/of de verpakking meer beschadigd is dan redelijkerwijs nodig is om het product goed te proberen, dan kunnen we de waardevermindering aan jou doorberekenen. Behandel je product en de verpakking dus met zorg en verpak je retour zo goed mogelijk.

Product ruilen?
Wil je jouw product ruilen? Dat is geen probleem. Neem even contact met ons op via support@kosmeoobags.nl. Je betaalt alleen de kosten voor het retour zenden van het product dat je al hebt.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem zo snel mogelijk contact met ons op via support@kosmeoobags.nl, dan kijken wij of het adres nog te wijzigen is!