Stay home & Stay safe!

De blog van maart is qua inhoud heel anders (en korter) geworden dan in eerste instantie gedacht. Ik hoopte uitgebreid over nieuwe items en leuke markten te kunnen vertellen, maar helaas is daar weinig van terechtgekomen door de huidige situatie in Nederland.

Markten 2020

Ik hoopte dat maart een mooie aftrap zou zijn voor Kosmeoo Bags voor wat betreft de verkoop op markten. Helaas zijn sinds begin maart alle evenementen – groot en klein – afgelast. En terecht. Ik mag niet klagen hoor; iedereen in mijn directe omgeving is nog helemaal gezond, niemand zijn of haar baan staat op de tocht en ik houd er zelfs een gezondere levensstijl op na. Maar eerlijk is eerlijk, ik vind het wel jammer. Helaas is er niks aan te doen en kunnen we alleen maar hopen dat de situatie zo snel mogelijk verandert; dat is voor iedereen het beste!

Thuismarkt 06-03

Vlak voordat de meeste deuren op slot gingen, hield Kosmeoo Bags nog een thuismarkt aan de Churchilllaan, samen met Shopbijeva en Hermosa Moda . Het was een gezellige avond, maar helaas wel rustiger dan we hadden gehoopt. Wellicht lag het aan de situatie die al enigszins heerste rondom het virus of misschien doet een andere dag en/of een ander tijdstip het beter. We gaan het gewoon uitproberen. Dus later in het jaar doen we gewoon nog een poging!

Nieuwe items online!

Tijdens de thuismarkt waren de nieuwe items van Kosmeoo Bags voor het eerst verkrijgbaar. Deze super leuke nieuwe items vind je nu ook online in de webshop (op de homepagina). Ben jij op zoek naar een specifieke tas die je maar niet kunt vinden? Of heb jij nog leuke ideeën over aanvullende items voor in de webshop? Stuur mij dan een berichtje. Ik ga graag voor jou op zoek naar die droomtas en ontvang graag leuke tips van jullie!

Kosmeoo Bags nu ook op Bol.com

Om een groter publiek te bereiken en (hopelijk) sneller gevonden te worden, verkoopt Kosmeoo Bags sinds afgelopen week ook via Bol.com. De ideale situatie zou natuurlijk zijn om alleen via de webshop te verkopen, maar dat heeft tijd nodig om te “groeien”. Hopelijk kan het aanbieden van de leuke items van Kosmeoo Bags op Bol.com de online verkoop een boost geven. Zeker nu Kosmeoo Bags niet kan deelnemen aan de gezellige markten, zijn de extra online verkopen hard nodig. Fingers crossed!

Dan tot slot nog… stay home and stay safe lieve mensen!

Liefs Joyce