Winter Sale & Wintermarkten

Kosmeoo Bags collectie

Zoals jullie vorige maand konden lezen in de blog van Kosmeoo Bags, wordt de collectie van Kosmeoo Bags langzaam maar zeker uitgebreid met nieuwe tassen, maar ook met nieuwe portemonnees, etuis, tasaccessoires en riemen. Daar word ik ontzettend blij en enthousiast van! Echter gaat het aanbieden van nieuwe artikelen vaak ook gepaard met het feit dat andere artikelen uitverkocht raken en niet meer leverbaar zijn. Let daarom goed op, want momenteel vind je in de webshop meerdere artikelen die niet meer bijbesteld kunnen worden! Je herkent deze artikelen aan de “op = op” opmerking en de “sale tag” bij het desbetreffende artikel. Hier vind je alle leuke sale artikelen!

HoHoHof Wintermarkt

Donderdag 19 december was Kosmeoo Bags aanwezig bij de HoHoHof Wintermarkt in hartje Amersfoort. Samen met o.a. Nicole den Hartog van Hermosa Moda en Eva Huijts van ShopbijEva hebben we er een super gezellige avond van gemaakt! Helaas was het weer tot 19.30 uur niet zo goed en viel er flink wat regen. De rest van de avond was het gelukkig droog en drukker. De verkoop was niet helemaal zoals gehoopt, maar dat kan natuurlijk gebeuren en dat hoort er helaas ook bij. Het treurige weer aan het begin van de avond hielp natuurlijk ook niet echt mee. Echter ben ik hoe dan ook blij dat Kosmeoo Bags erbij mocht/kon zijn. Op naar de volgende markt!

Swan Market Rotterdam

Zoals het er nu naar uitziet, zal Kosmeoo Bags ook aanwezig zijn bij de Swan Market in Rotterdam op zondag 16 februari 2020. Ik moet de bevestiging hiervan nog ontvangen, maar ik heb goede hoop dat Kosmeoo Bags erbij mag zijn! Deze editie van de Swan Market zal plaatsvinden in de Van Nelle Fabriek, van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het betreft dus een binnenmarkt en je betaalt € 2,50 aan entree. Kosmeoo Bags gaat niet alleen, maar verwacht samen met ShopbijEva aanwezig te zijn. Houd Facebook en Instagram in de gaten om op de hoogte blijven of Kosmeoo Bags definitief aanwezig mag zijn tijdens deze gezellige markt!

Blue Monday actie 20-01

Eind januari is het weer zover.. Blue Monday. Een dag waarop men wel wat extra troost en blijdschap kan gebruiken. En daarom heeft Kosmeoo Bags op maandag 20 januari 2020 tijdens Blue Monday een leuke kortingsactie. Houd de websiteFacebook en Instagram in de gaten om meer te weten te komen over deze kortingsactie!

Kosmeoo Bags bij jou thuis

Kosmeoo Bags staat niet alleen op markten en evenementen, maar verkoopt ook bij echte tassenliefhebbers thuis! Ik kom graag kosteloos* bij jou thuis om de mooie handgemaakte artikelen van Kosmeoo Bags aan te bieden aan jou en jouw familie, vrienden, collega’s, buren en kennissen. De enige voorwaarde is dat er gegarandeerd tenminste 30 bezoekers zullen zijn. Dus vind jij het leuk om een kleine thuismarkt te organiseren? Laat het mij dan weten door te mailen naar support@kosmeoobags.nl en wie weet kunnen we binnenkort samen iets leuks neerzetten!
*Bij >50 km vanaf Utrecht is het mogelijk dat er een klein bedrag aan reiskosten in rekening gebracht wordt. Dit wordt altijd vooraf overlegd.

Voor nu wens ik jullie lieve lezers allemaal hele fijne feestdagen toe en een mooi, gezond, gelukkig en liefdevol 2020! Proost!

Liefs Joyce