Zo start 2020 bij Kosmeoo Bags…

Wat vliegt de tijd zeg! Voor m’n gevoel is 2020 pas nét begonnen, maar tegelijkertijd zit de maand januari er alweer bijna op. Januari was voor Kosmeoo Bags naar de buitenwereld toe misschien wat stiller, maar achter de schermen is er deze maand weer hard gewerkt. Wat we allemaal hebben uitgespookt deze maand en wat we allemaal voor je in petto hebben de komende periode, lees je hier!

SALE

In januari is de collectie van Kosmeoo Bags weer uitgebreid met mooie tassen! Helaas staan nog niet alle producten in de webshop, maar deze zullen zo snel mogelijk volgen. Daarnaast hebben we ook hele mooie producten in de Sale nu. Alle artikelen die nu in de Sale zijn, worden helaas niet meer gemaakt. Dus wees er snel bij, want dit is jouw laatste kans om deze mooie tassen en portemonnees te scoren! Benieuwd welke mooie tassen en portemonnees nu in de Sale zijn? Je checkt het hier!

Geen Swan Market 16-02

Vorige maand kondigden we enthousiast aan dat Kosmeoo Bags (waarschijnlijk) aanwezig zou zijn bij de Swan Market in Rotterdam op 16 februari. Helaas hebben we echter bericht gekregen dat Kosmeoo Bags niet voldoende in het Swan Market concept past en dat we daarom geen standplaats krijgen op hun markt. We begrijpen hun keuze, maar vinden het natuurlijk erg jammer om te horen. Zeker omdat we gezellig samen met Shopbijeva wilden deelnemen aan deze markt.

Sunday Market 02-02

Doordat deelname aan de Swan Market afviel voor Kosmeoo Bags, zijn we hard op zoek gegaan naar andere markten waar Kosmeoo Bags wel in het concept past. Eén van die markten is de Sunday Market. Een ontzettend leuke markt in de Westergasfabriek te Amsterdam! Deze markt vindt elke eerste zondag van de maand plaats en vindt deels buiten en deels binnen plaats. Op zondag 2 februari zijn we met Kosmeoo Bags voor het eerst aanwezig bij de Sunday Market. We zijn erg blij dat we een standplaats binnen hebben kunnen regelen, want met de temperaturen in februari staan we toch echt liever binnen dan buiten. En gelukkig zijn we niet alleen deze zondag; Rowan (nichtje van Joyce) komt ons versterken. Gezellig wordt het dus in ieder geval! Verder zijn we heel benieuwd hoe het wordt. Jullie lezen het in de blog van februari!

Tassenparty 06-03

Op vrijdag 6 maart organiseert Kosmeoo Bags van 18.00 uur tot 21.30 uur voor het eerst een tassenparty! Tijdens dit kleine evenement ben je van harte welkom aan de Churchilllaan 193 te Utrecht om de leuke producten van Kosmeoo Bags te bewonderen en te scoren. Maar het wordt nog beter: ook de creatieve lifestyle artikelen van Shopbijeva en de mooie sieraden van Hermosa Moda zijn verkrijgbaar tijdens deze avond. Geen zin om alleen te komen? Neem dan gezellig je vriendinnen, familie, collega’s, huisgenoten of buurtjes mee! Je vindt de tassenparty ook hier als evenement op Facebook. Wij hebben er heel veel zin in! Hopelijk tot dan!
Tip: neem je pinpas mee!

Liefs Joyce